Case Study

A more earthy look from us for this living room we designed for our client in Ifold, West Sussex. 
 

We completely redesigned this space - taking inspiration from our client’s love of travel and history - to create a comfortable, contemporary-ethnic haven for our client to kick back and relax in.

We went with neutral tones for the sofas and carpet, which offset perfectly against the rich, dark backdrop of the bespoke wall units. Colour and warmth are added in the accessories, wall coverings and soft furnishings, tying together the look with rich burnt umber, copper and bronze tones. 

Audio visual elements include bespoke home cinema - with surround sound, integrated speakers and controlled lighting - all managed using the Elan G system. 

ttlg_ifold_design_march_2020-4_crop.jpg
ttlg_ifold_design_march_2020-6.jpg
ttlg_ifold_design_march_2020-5.jpg
IMG_0880_cropped.jpg